Quint Bouw B.V.

Uw partner voor bouw en verbouw

Welkom op onze website

 


 

QUINT BOUW B.V.

Bent u op zoek naar een metselbedrijf voor de aanbesteding uw metselwerk, voegwerk, lijmwerk of stelwerk? Dan bent u bij Quint Bouw aan het juiste adres!

Specialist in metselwerken

Quint Bouw is binnen enkele jaren uitgegroeid tot een allround metselbedrijf. U kunt op ons bouwen als het gaat om lijmwerk,metselwerk, voegwerk, steigerbouw en stelwerk. Wij voeren voor u graag het complete metselpakket aan werkzaamheden uit. Zoekt u een specialist voor de aanbesteding van slechts een gedeelte van de metselwerkzaamheden, ook dan zijn wij graag het professionele metselbedrijf waar u op kunt bouwen.

Metselbedrijf voor zakelijke en particuliere markt

Gezien de aard van onze werkzaamheden komt u Quint Bouw vooral tegen in de nieuwbouw. Voor een aantal vaste zakelijke opdrachtgevers zijn wij actief bij verschillende gerenommeerde nieuwbouwprojecten. In slechts enkele jaren hebben wij als metselbedrijf mee mogen bouwen aan een aantal interessante vooraanstaande referentieprojecten. U kunt ook bij ons terecht als het gaat om een aanbouw, schuur of tuinmuur. Quint Bouw bedient zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Meer informatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen in het bouwproces? Wij leggen graag de eerste steen voor een prettige samenwerking!
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak via
06 18 51 50 54 of mail naar info@bouwbedrijf-quint.nl U kunt natuurlijk ook altijd ons reactieformulier invullen.

 

 

 

 

24240Opbellen
E-mail