Quint Bouw B.V.

Uw partner voor bouw en verbouw

Zoekt u een aannemer of onderaannemer voor de uitbesteding van uw lijmwerk? QUINT BOUW is een professioneel metselbedrijf, thuis in alle soorten lijmwerk!

Soorten lijmwerk

Lijmwerk wordt voornamelijk toegepast bij het optrekken van binnenmuren. Bij lijmwerk wordt in hoofdzaak gebruik gemaakt van kalkzandsteen blokken. Er zijn twee verwerkingsmogelijkheden, handzame blokken en elementen lijmwerk. Daarbij is het lijmwerk van de handzame blokken nog verder onder te verdelen in schoon en vuil lijmwerk. Bij schoon lijmwerk wordt gebruik gemaakt van V-blokken (Vellingkantblokken). Het vuile lijmwerk bestaat uit L-blokken. Het elementen lijmwerk wordt machinaal verwerkt met een elementen stelmachine (in de volksmond lijmkraantje genoemd).

Lijmwerk advies

Zoals u ziet, zijn er genoeg mogelijkheden om uw binnenmuren op te trekken. U kunt bij QUINT BOUW terecht voor alle soorten lijmwerk of het nu gaat om handblokken, elementen, vuil of schoon lijmwerk. QUINT BOUW adviseert u graag over de verschillende lijmwerk mogelijkheden.

Vraag een offerte aan!

Meer informatie

Wilt u meer informatie of advies over het lijmwerk bij uw bouwproject? Neem contact met ons voor een vrijblijvende afspraak via 06 18 51 50 54 of mail naar info@quint-bouw.nl. Wilt u dat wij contact met u opnemen, vul dan het reactieformulier in.


Opbellen
E-mail