Quint Bouw B.V.

Uw partner voor bouw en verbouw

Stelwerk en metselwerk 1 aanspreekpunt

U zoekt naast het totaal metselpakket ook een betrouwbare partij voor uw stelwerk? Quint Bouw BV is een allround metselbedrijf dat ook het benodigde stelwerk aanbied.

Stelwerk bij Quint Bouw

Quint Bouw BV kreeg in de loop der jaren steeds meer aanvragen van opdrachtgevers om naast het metselwerk ook het stelwerk uit te voeren. Door op deze vraag in te spelen voert Quint Bouw BV nu het gehele pakket in eigen beheer uit. Stelwerk is nauwkeurig specialistisch werk dat uitgevoerd moet worden voordat de metselaars en lijmers aan de slag kunnen. De stelleurs stellen de profielen en kozijnen van tekening volgens de juiste maatvoering.

Stelwerk in de ruimste zin

Onze vaste stelleurs verzorgen het stelwerk in de ruimste zin van het woord. De vakmensen verzorgen het maatvoeren en stellen van profielen. Ook dragen wij zorg voor de levering van de profielen, klampen, stellatten en bevestigingsmiddelen. Daarnaast stellen en monteren we ook de kozijnen en de geveldragers, We maken ook de benodigde waterkeringen. Het grote voordeel voor u is dat u slechts één aanspreekpunt nodig heeft voor het totaalpakket. Wij nemen de zorg graag van u over!

Vraag een offerte aan!

Meer informatie

Wilt u meer informatie of advies over stelwerk eventueel gecombineerd met lijm- en metselwerk? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak via 06 18 51 50 54 of mail naar info@quint-bouw.nl. Vult u ons reactieformulier in, dan nemen wij contact met u op.


Opbellen
E-mail